Warning: Parameter 1 to multibyte_patch::wplink_js() expected to be a reference, value given in /var/www/klinikfortandproteser.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/klinikfortandproteser.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/klinikfortandproteser.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Implantater - Klinik for tandproteser

Implantater

Implantater
Den kunstige tand placeres direkte i kæbeknoglen, hvor den vokser fast. Implantatet kan anvendes til at sætte såvel en hel- som delprotese fast, hvor en protese “klikkes” på implantater, der er sættes ind i kæbeknoglen. På den måde fastgøres protesen, så det føles som egne tænder.

Et implantats fysiske udseende kan variere lidt fra system til system, men fælles for de godkendte mærker er, at de alle består af fabriksrent titanium.

Anvendelse
Implantatprotesen anbefales til personer, der har besvær med at fastholde en aftagelig tandprotese, eller som ikke kan vænne sig til tanken om, at tænderne ikke sidder urokkeligt fast. Metoden kan også anvendes til erstatning af enkelte tænder.

Implantater kan bruges i flere tilfælde, men det kræver altid, at der er knogle nok. Erstatning af en enkelt tand er en naturlig måde at genoprette bid og udseende på og er samtidig mere skånsom end den alternative løsning, som er en bro, hvor nabotænderne bores ned til ca. 50 procent.

Flere manglende tænder kan erstattes med en fast bro, som bæres af implantater, og hvis forholdene tillader det, kan en bro båret af implantater erstatte alle manglende tænder. En sådan bro kan produceres i forskellige materialer og derfor til forskellige priser.

Løse proteser kan også bringes til at fungere igen ved hjælp af implantater. I underkæben indsættes to implantater der, hvor hjørnetænderne tidligere har siddet, og der på montere man så efter seks uger de såkaldte kugleabutments. De kan, sammen med tryklåse monteret i protesen, holde protesen fast – og når du taler eller tygger.

Vi har stor erfaring – og stor succes
Hos Klinik for Tandproteser startede A. Jebelli med implantatbehandling i 1999 og har siden været med til mere end 400 behandlinger. Langt de fleste undersøgelser af resultaterne for implantater viser, at mellem 90 og 97 procent sætter sig fast og kan bruges.

Når forarbejdet er grundigt og erfaringen stor, er risikoen for eventuelle skader meget lille. Det værste, som kan ske, er normalt, at et implantat ikke vokser fast. Sker det, venter man på, at knoglen heler igen, og indsætter så et nyt.